Biertaxi Eindhoven

Biertaxi Eindhoven Nodig? Op zoek naar een snelle biertaxi? Bestel dan bij Bier Eindhoven. De bier taxi van Bier Eindhoven staat altijd paraat om bier en andere (non)alcoholische dranken bij jou thuis te bezorgen. Naast onze vele dranken bestaat ons assortiment ook uit verschillende soorten rook- en feestartikelen artikelen. Ontdek het assortiment van Bier Eindhoven. Iets toe te voegen? Laat het ons weten! We proberen ons aanbod zo optimaal mogelijk te houden.

Onze biertaxi staat altijd binnen 45 minuten voor jouw deur

Bij Bier Eindhoven weten we dat als het om bier gaat, snelle service het belangrijkste is. Niemand wil ten slotte lang op zijn bier moeten wachten. Wij garanderen daarom dat de biertaxi binnen 45 minuten aan het gewenste adres staat. Dát is nog eens service! Maar Bier Eindhoven heeft meer voordelen:

Er is altijd een biertaxi in de buurt

Niks is vervelender dan na een avondje stappen of bij gewoon gezellig samenkomen met je vrienden mis te grijpen op een drankje. Bier Eindhoven is er voor deze momenten. Bel ons direct via onze contactpagina. Wij verwerken de bestelling zo snel mogelijk en staan binnen 45 minuten voor de deur. Zo simpel kan het zijn!

Bier bestellen en thuis laten bezorgen? GRATIS vanaf €20,- in de volgende plaatsen: Eindhoven, Aalst, Best, Bergeijk, Geldrop, Heeze, Helmond, Leende, Nuenen, Knegsel, Oirschot, Riethoven, Wintelre, Sint Oedenrode, Son, Veldhoven, Waalre, Westerhoven en Valkenswaard.

Bezorgen in een andere regio? Bel ons dan even. Wij denken met je mee! 

Dus bij hoge nood, moet je bij Bier Eindhoven zijn

Check even onze website: www.biereindhoven.nl voor alle aanbiedingen en ons volledige assortiment. Pak je voordeel, wij hebben elke maand leuke aanbiedingen voor jou. Zorg er voor dat je ze niet mist!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de aanbiedingen van Bier Eindhoven? Like dan ook onze Facebook pagina of volg onze Instagram pagina. Op deze manier zie je altijd als eerste onze nieuwe aanbiedingen en acties.

Geen bier meer in huis?

Geen probleem! Bier Eindhoven komt snel bij je bezorgen. In Eindhoven en omliggende regio's.

Bent u 18 jaar of ouder? Deze website vereist dat u 18 jaar of ouder bent. Verifieer uw leeftijd.